Velkommen til Redd Våre Barn (RVB)!

RVB er et nettsted for barnevernsofre og de som støtter deres sak. Dette er ikke et sted for barnevernets forsvarere. Over hundre år med overgrep er nok! Den offentlige "omsorgen" for barn har drevet med lobotomering, utryddelse av taterkultur, fornorsking av samer, barnehjem-skandaler etc etc. Dagens praksis er dømt i menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg, og blir fordømt av FN. Like fullt herjer det såkalte barnevernet videre.


Gå til diskusjonsforumet.

OMBYGGING!

Forumet og nettstedet er under ombygging. Håper ikke dette forstyrrer brukerne for mye. Resultatet blir et bedre og sikrere forum med flere muligheter.

Forumet skal - som nevnt her og der - oppgraderes. For å gjøre dette arbeidet enklere, mer automatisert og mindre feilende, så gjøres en del endringer på det gamle forumet først. Deretter konverteres dette til det nye.

Nettleverandøren vår gir for lite minne til en del av oppgavene. Dermed må mye av arbeidet gjøres andre steder. Det har krevd en del læring og hjelp, når man f.eks må få opp egne servere for det ressurskrevende arbeidet.


Klarer regjeringen...

...å stoppe r-b-v.net og hindre ytringsfriheten nedfelt i menneskerettighetene?
Stem JA:
Stem NEI:
Trykk her for å vise resultatet.

Gå til diskusjonsforumet.


En av verdens største

Vårt nettsted r-b-v.net / r-v-b.net begynner å vise igjen på Alexa-rankingen. Det betyr at vi er et av verdens største nettsted mot myndighets-overgrep mot familiene.

At Norge virker være på vei mot å få verdens største nettsted mot barnevernsovergrep, forteller veldig mye om hvor dramatisk myndighetene angriper familiene i Norge.


Gå til diskusjonsforumet.


Husk oppropet!

Oppropet har passert 2000 underskrifter. Vi trenger hvor mange som helst, for å bremse på den lidelsen makten påfører barnefamilier.

Kan hende DIN underskrift mangler?

Gå til oppropet her.


Gå til diskusjonsforumet.


Siste postinger i forumet: